neděle 9. listopadu 2014

Strašidelná párty 2013

Ano, čtete správně - listopad 2013. Tak dlouho mi trvalo zpracování - nejdřív to nešlo časově (pravdu řečeno, měla jsem toho plné kecky jak se říká) - a pak už bylo poněkud trapné pustit o Vánocích do blogu Halloween :-)
Vzhledem k tomu, že právě chystám letošní párty, narazila jsem na fotky a než se opět pustím do bastlení, přidám aspoň něco... Omlouvat se za opožděné zpracování nebudu, vlastně je to prakticky in time, akorát o rok později. Za fotky se ale omluvit musím, nicméně jsem ráda, že nějaké jsou, nejsem profík a v náporu pečení a vaření  fotím mobilem.
Následuje tedy stručný přehled, jednotlivým kouskům (pokud dokumentace je), se pokusím vyhradit zvlášť příspěvky. To, co jde dát na pár fotek totiž celkem zabralo 2 týdny příprav, včetně shánění,  průzkumu a pokusničení prakticky celý měsíc.

Vítejte tedy na Strašidelné halloweenové párty



Podávaný s ohnivou fontánou



Talířky s dortovými lízátky etc.

Kousek výzdoby (každá holčička měla vlastní talířek se sušenkami a dortovými lízátky). Zbytek místnosti celý nazdobený v příslušných barvách a stylu, není však moc zdokumenovaný. Pokud fotky jsou, pak hodně špatné kvality, doslova v letu zmáčknuto mobilem předtím, co se veselá chasa nahrnula do bytu.

 Hodné čarodějky

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...