pondělí 17. listopadu 2014

Zdobené strašidelné sušenky

Obtiskové i klasické vykrajované sušenky lze snadno dozdobit a upravit za pomoci Royal Icing (bílkové polevy). Já dělala sušenky z těsta vanilkového (pavouci) a arašídového (ostatní). 
Používám polevy barvené přírovními barvivy

 U duchů to bylo snadné - kromě vyvýšených okrajů a očí vše zaplnit bílkovou polevou





Dýně jsou nejdříve zdobené polevou oranžovou (bílková poleva obarvená šťávou z dýně a mrkve v kombinaci s kurkumou. Po zasušení jsou zbývající části dozdobené kakaovou bílkovou polevou

 

 
U koček stačí také bílá poleva a tečky hnědé kakaové na oči.

Netopýři jsou po polití kakaovou bílkovou polevou a po zaschnutí dozdobeni bílou a světlejší hnědou bílovou polevou (namíchanou z kakaové a bílé).


Všechny pohromadě

Pokud vás zajímají vykrajovátka, více k těm halloweenovým najdete u receptu na arašídové sušenky

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...