Obtiskové i klasické vykrajované sušenky lze snadno dozdobit a upravit za pomoci Royal Icing (bílkové polevy). Já dělala sušenky z těsta vanilkového (pavouci) a arašídového (ostatní).
Používám polevy barvené přírovními barvivy
Dýně jsou nejdříve zdobené polevou oranžovou (bílková poleva obarvená šťávou z dýně a mrkve v kombinaci s kurkumou. Po zasušení jsou zbývající části dozdobené kakaovou bílkovou polevou
U koček stačí také bílá poleva a tečky hnědé kakaové na oči.
Netopýři jsou po polití kakaovou bílkovou polevou a po zaschnutí dozdobeni bílou a světlejší hnědou bílovou polevou (namíchanou z kakaové a bílé).
Všechny pohromadě
Pokud vás zajímají vykrajovátka, více k těm halloweenovým najdete u receptu na arašídové sušenky
Žádné komentáře:
Okomentovat